De nadruk ligt op comfortabele kleding in neutrale tinten

Wanneer je de kleding ziet, weet je direct dat het lekker gaat zitten. Het gaat bij het kledingmerk Moscow namelijk niet om hele strakke broeken en tops. Wat je draagt, valt soepel over je lichaam en soms mag het zelfs best lekker losjes zitten. De kleding kan een chique uitstraling hebben door de glans van een bepaalde stof, maar kan ook gewoon lekker rustiek ogen en aanvoelen door het gebruik van grof gebreide wol of een fijn linnen als materiaal. De kleuren zijn overwegend zwart, beige en ecru of wit, maar de mode binnen het assortiment van Moscow wordt ook aangepast aan de tijd van het jaar. In de herfst vind je bijvoorbeeld veel bruinkleuren of andere aardetinten. Wat je op zal vallen, is dat alle tops en kledingstukken voor het onderlichaam ruimtelijk zijn en dat betekent dat je zelfs met een maatje meer graag de truien, broeken, bloezen, vesten en jassen van Moscow draagt. Verder gaat het natuurlijk allemaal om details. De jassen hebben grove knopen of buttons en de ritsen van een jas zijn vaak voorzien van een lint in een contrasterende kleur waarmee je de rits makkelijk kunt openen en weer dicht doen. Bloezen hebben verder een prachtig motief dat mooi met een effen broek combineert, een opvallende kraag die je hals en decolleté benadrukken of zakjes aan de voorkant die vooral decoratief van aard zijn. Met de collectie van Moscow kun je dan ook het gemoedelijke met het nette combineren en je helemaal in je element voelen.

Onderscheid maken met je look

Maak onderscheid in jouw look door trendy prints, aparte stoffen en opvallende details

Met een garderobe met tops (of jurken) en broeken of rokken van Aaiko sta je er altijd goed op. Als je het merk in een enkel woord samen zou moeten vatten, zou je het als ‘uniek’ bestempelen. Waarom? Bij elk kledingstuk is evenveel aandacht uitgegaan naar het ontwerp zelf, als naar de keuze van sierlijke details en vrolijke of chique prints. Het mooie van een top van Aaiko is bijvoorbeeld, dat je er met een eenvoudige of klassieke broek nog steeds stralend uitziet. Neem nou de bloezen voor de herfst en winter. Je krijgt bloezen in feestelijke materialen van een glanzende stof in mosgroen en met glinsterend gouden knoopjes, maar ook een prachtige bloes met sierlijke randen lang de kraag en onderkant van de mouwen waarbij de drukkers aan de voorkant juist niet opvallen. Hierdoor kan alle aandacht uitgaan naar de bijzondere kleur en speelse ruches.

Individueel ontwerp

De meeste kledingstukken van Aaiko laat je onder de categorie chique vallen, maar nooit in die zin dat het beknellend of oncomfortabel aanvoelt. Je draagt het merk graag vanwege zijn goede pasvorm en de aantrekkingskracht van elk individueel ontwerp. Zelfs als je de wijde truien – met een uitdagende V-hals of die heerlijk warme col – draagt, voel je je op en top vrouw. Wie zegt dat comfort niet samen kan gaan met er fantastisch uitzien, heeft het merk Aaiko nog niet ontdekt.